Specialist in MBO en HBO ICT certificeringstrajecten
UltralogicUltralogicUltralogic
+31 87 7848256
1316BM, Almere

Privacybeleid

Privacy policy

We verzamelen het liefst zo min mogelijk gegevens van je. Toch is dat soms nodig, om bijvoorbeeld je bestelling te leveren of om te peilen wat je van een nieuwe productpagina vindt. Ultralogic behandelt je gegevens zorgvuldig en zorgt ervoor dat je privacy gewaarborgd blijft.

  • Je persoonlijke gegevens beschermen we alsof het die van onszelf zijn.
  • Je persoonlijke gegevens gebruiken we alleen voor de in deze privacyverklaring omschreven doeleinden.
  • Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk is om de in deze privacyverklaring genoemde doeleinden te bereiken.
  • Je persoonlijke gegevens delen we alleen indien dat noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst.


Welke persoonsgegevens verwerkt Ultralogic?

Om jouw overeenkomst die je met ons aangaat uit te voeren, hebben we de volgende persoonsgegevens van je nodig.

Naam en adresgegevens
Je naam wordt opgeslagen omdat we je liever niet aanspreken met je klantnummer. Je adres en woonplaats hebben we onder meer nodig voor het opstellen van facturen en om contact op te nemen.

Bedrijfsgegevens
Persoonlijk en zakelijk gescheiden houden is wel zo prettig. Daarom vragen we om je (bedrijfs)naam en vestigingsadres in te vullen wanneer je onze producten in de hoedanigheid als bedrijf afneemt.

E-mailadres
We bewaren je e-mailadres zodat het mogelijk is om je belangrijke berichten over je bestelling of account toe te sturen. Je e-mailadres kunnen we ook gebruiken om je via nieuwsbrieven up-to-date te houden over nieuwe ontwikkelingen bij Ultralogic. Uiteraard heb je de optie om je hiervoor uit te schrijven.

Telefoonnummer
Je telefoonnummer gebruiken we om contact met je op te nemen in een noodgeval of om je input te vragen. Daarnaast gebruiken we je nummer voor het verzenden van sms-berichten ter uitvoering van een tweestapsverificatie of monitoring van je hostingspace.

Inloggegevens en klantnummer
Je inloggegevens bewaren we om de toegang tot je account te beveiligen, zodat alleen jij of mensen met wie je deze gegevens deelt kunnen inloggen. Ook maken we een uniek klantennummer aan waarmee we je sneller kunnen helpen.

IP-adres
Je IP-adres bewaren we om je een overzicht te kunnen geven vanaf welk IP-adres ingelogd is op je account of wijzigingen zijn doorgevoerd. Dit adres wordt ook gebruikt om jouw account beter te beschermen tegen ongeoorloofde toegang vanaf andere locaties.

Betaalgegevens
We slaan betaalgegevens – zoals je PayPal- en creditcardgegevens, je rekeningnummer en je naam als rekeninghouder – op na een geslaagde bestelling. Voor de verwerking van je betalingen zetten we ook andere partijen in, zoals creditcardmaatschappijen. Bij een bestelling maken we zowel een uniek bestelnummer als factuurnummer aan die gekoppeld worden aan je account.

 

Overige gegevens die Ultralogic verwerkt

We verzamelen ook enkele persoonsgegevens die niet bedoeld zijn voor de uitvoering van een overeenkomst. Dit doen we aan de hand van een gerechtvaardigd belang of met jouw toestemming. Het gaat om de volgende gegevens.

Werkgerelateerde persoonsgegevens
Solliciteer je bij ons, dan willen we natuurlijk graag weten wat je in huis hebt. Dit checken we aan de hand van je cv, motivatiebrief, portfolio of ingezonden sollicitatieopdracht. We zullen jouw persoonsgegevens binnen vier weken verwijderen in het geval je helaas niet wordt aangenomen.

Cookies
Enkele van de hiervoor genoemde persoonsgegevens in combinatie met de door ons geplaatste cookies maken het voor ons mogelijk om te bekijken hoe jij onze website en diensten gebruikt en waar jouw interesses liggen. Zo kunnen we onze website, dienstverlening en advertenties beter aanpassen naar jouw smaak. De toestemming die je hebt gegeven voor het plaatsen van cookies en het tonen van advertenties zijn op elk moment weer in te trekken.

Serverlogs
Maak je gebruik van onze diensten, dan bewaren wij in zogenaamde serverlogs automatisch enkele gegevens over je verbinding met onze servers. Denk aan je IP-adres, browserversie, en het tijdstip van je bezoek. De gegevens in deze logs gebruiken wij om fouten op onze systemen op te lossen en personen op te sporen die ons netwerk in gevaar brengen om hier vervolgens maatregelen tegen te treffen.

Overige persoonsgegevens
Het komt wel eens voor dat we via supporttickets, socialmediaberichten of via e-mailberichten aanvullende persoonsgegevens toegestuurd krijgen waar we niet om gevraagd hebben. Hebben we deze persoonsgegevens niet nodig om je verder te helpen, dan zullen we deze – voor zover technisch mogelijk – verwijderen.


Doeleinden van de gegevensverwerking

Wij verwerken je persoonsgegevens natuurlijk niet zonder achterliggende redenen, maar hebben ze nodig voor:

  • het verlenen van toegang tot onze website en diensten, zodat je bijvoorbeeld kan inloggen in je controlepaneel;
  • het laten werken van handige functionaliteiten op onze website, zodat bijvoorbeeld je winkelmandje bewaard blijft bij een volgend bezoek;
  • het aangaan en uitvoeren van jouw overeenkomst met ons, zodat we weten op welke diensten jij recht hebt;
  • het opnemen van contact, bijvoorbeeld om je te helpen bij een probleem waar je tegenaan loopt;
  • het behandelen van je klacht, voor een lange en gelukkige relatie;
  • het beveiligen van onze diensten en het bestrijden van fraude, zodat bijvoorbeeld niet iemand anders zich als jou voordoet;
  • het behandelen van reacties op onze vacatures, zodat we beter weten of jij de juiste match bent.

Na het verkrijgen van jouw toestemming gebruiken we je persoonsgegevens ook voor:

  • het verkrijgen van inzicht in het gebruik van onze website, zodat we bijvoorbeeld weten welke pagina’s beter ingericht moeten worden;
  • het verbeteren en evalueren van onze website en diensten, zodat we bijvoorbeeld weten welke nieuwe functionaliteiten jij graag in onze diensten terugziet;
  • het afstemmen van onze content op jouw interesses, zodat je bijvoorbeeld geen voorgestelde producten in onze webshop te zien krijgt die geen toegevoegde waarde hebben;

Wij zullen je persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken dan degene die hierboven besproken zijn, tenzij je daar vooraf toestemming voor hebt gegeven of wij daartoe wettelijk verplicht zijn.


Beveiliging

Wij nemen strenge beveiligingsmaatregelen om misbruik van, en ongeautoriseerde toegang tot je persoonsgegevens te voorkomen. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot je gegevens, dat de toegang tot je gegevens afgeschermd is en dat onze beveiligingsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden. Daarnaast maken wij gebruik van SSL-certificaten voor een veilige overdracht van je gegevens en je communicatie met ons.


Jouw privacy en derde partijen

We zullen je gegevens alleen met anderen delen in de volgende drie gevallen:

  • Voor het verlenen of uitvoeren van onze diensten; We zetten betaaldiensten als iDEAL of PayPal in om verschillende betaalwijzen mogelijk te maken.
  • Voor het uitvoeren van een wettelijke verplichting; Een politievordering kan ons verplichten om jouw gegevens met de politie te delen.
  • Voor het registreren van een domeinnaam; Jouw gegevens en domeinnaam worden opgenomen in de whois-database van de verantwoordelijke domeinnaamorganisatie. Als we dit niet delen, is de registratie van een domeinnaam niet mogelijk.


Geautomatiseerde beslissingen

Soms nemen wij aan de hand van persoonsgegevens een geautomatiseerde beslissing. Hieronder leggen wij uit hoe dit gebeurt, wat hier de reden voor is en welke gevolgen dit voor je kan hebben. Wanneer er niet op tijd een factuur betaald wordt, zullen wij automatisch enkele waarschuwingen toesturen naar de niet-betalende klant. Wordt er daarna nog steeds niets ondernomen, dan blokkeren wij de diensten die bij ons worden afgenomen. Als laatste redmiddel wordt een incassobureau ingeschakeld voordat er automatisch diensten worden opgezegd.


Cookies

Cookies kunnen ook persoonsgegevens bevatten over bijvoorbeeld je surfgedrag en interesses. Ultralogic maakt uitsluitend gebruik van functionele cookies en dit is strikt beperkt tot een goede winkelervaring in de webshop.

Verwijderen en uitschakelen van cookies
Na de houdbaarheidsdatum zullen cookies automatisch van je computer worden verwijderd. Het is mogelijk om cookies op een eerder moment handmatig te verwijderen of het opslaan van cookies op je computer uit te schakelen. Dit doe je via de instellingen van je browser. Selecteer de hulpfunctie van je browser (de F1-knop op je toetsenbord) of bekijk de hulppagina’s van Google ChromeMozilla Firefox en Microsoft Internet Explorer om te zien hoe dit in zijn werk gaat.

Websites van derden
Onze privacy- en cookieverklaring zijn niet van toepassing op websites van anderen waar wij naartoe linken vanuit onder andere onze blogartikelen. Wij kunnen natuurlijk niet inzien of zij net zo discreet met je gegevens omgaan zoals wij dat doen. Beland je op een website van een ander bedrijf, vergeet dan niet om goed hun privacy- en cookieverklaring door te lezen voordat je jouw persoonsgegevens deelt.

Jouw privacyrechten
Als gebruiker van onze website en diensten heb jij enkele handige privacyrechten tot je beschikking. Zo kan je ons vragen om inzage in of correctie, verplaatsing of verwijdering van je persoonsgegevens. Daarnaast is het mogelijk om te vragen verdere verwerking van je persoonsgegevens tijdelijk stil te zetten of zelfs hiertegen bezwaar te maken. Wil je deze rechten inzetten of er meer over weten, neem dan contact met ons op via je support@ultralogic.nl. Jouw email moet afkomstig zijn van het bij Ultralogic bekende emailadres. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen wanneer je niet een van je privacyrechten wil uitoefenen, maar een klacht wil indienen over iets waar je niet tevreden over bent. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om bij de Autoriteit Persoonsgegevens aan te kloppen, de Nederlandse waakhond van de privacywetgeving.


Contactgegevens

Mocht je na het lezen van onze privacy-en cookieverklaring nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Bedrijfsnaam:
Ultralogic.

Adres:
Datacenter Almere
Randstad 22-157
1316 BM ALMERE

E-mailadres:
support@ultralogic.nl

Social media:
LinkedIn

KvK-nummer:
55241999

Btw-nummer:
NL001729853B90

Door nieuwe wetgeving of andere omstandigheden zullen wij onze privacyverklaring zo nu en dan aanpassen. Deze pagina toont altijd de laatste versie. De laatste wijziging heeft plaatsgevonden op 01 juli 2020.

X